Συναντήστε τους επαγγελματίες

aboutvideoaboutvideo

Στο 1 ONETECH διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ειδών τεχνολογίας:

Μπορείτε να βρείτε κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές, μελάνια και toners. Σχεδόν όλα τα είδη μπορείτε να τα βρείτε γνήσια ή και ανακατασκευασμένα (refurbished) με την αντίστοιχη εγγύηση ενός ή δύο ετών. Ακόμη μπορείτε να βρείτε Περιφερειακά Η/Υ · Καλώδια ήχου κ εικόνας, Μπαταρίες, Τροφοδοτικά · Γραφική ύλη.


Με τις ανάγκες των χρηστών πληροφορικής και των επιχειρήσεων να αυξάνονται και τροποποιούνται καθημερνά καθώς η τεχνολογία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς , το 1 ONETECH βρίσκεται μέσα στις εξελίξεις της τεχνολογίας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση . Εκτός της ουσιαστικής αξιολόγησης των αναγκών των πελατών μας και την άμεση εξυπηρέτηση, προσφέρουμε την υποστήριξη μας και μετά από την πώληση από το οργανωμένο και εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα.


Εκτός από την εμπορία ειδών τεχνολογίας το 1 onetech παρέχει απαράμιλλες υπηρεσίες.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να προμηθευτείτε ή να ξαναγεμίσετε τα μελάνια και τα toner των εκτυπωτών σας. Εξειδικευόμαστε εδώ και μια δεκαετία εξυπηρετώντας τις περισσότερες περιπτώσεις αναγόμωσης ή αντικατάστασης αυθημερόν.


Έσπασε η οθόνη του κινητού ή του tablet σας; Κόλλησε και δεν ανταποκρίνεται; Κανένα πρόβλημα. Επιδιορθώνουμε την συσκευή σας άμεσα και υπεύθυνα ώστε να εξυπηρετηθείτε το συντομότερο δυνατόν.
Ακόμη επιδιορθώνουμε τον χαλασμένο υπολογιστή ή laptop σας είτε οφείλετε η ζημία σε σφάλμα λογισμικού είτε σε σφάλμα υλικού.
Τέλος μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε εξολοκλήρου το eshop σας την διαφημιστική ιστοσελίδα σας το ειδησεογραφικό σας blog και ότι έχετε υπόψιν σας.


Γίνετε συνεργάτης μας


Εάν διαθέτετε επιχείρηση
μπορούμε να σας προμηθεύσουμε χονδρική.


Επικοινώνια

+30 2467023161

info@1onetech.gr