Υψηλό επίπεδο υπηρεσιών


Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας είναι μοναδικές.
Ενδεικτικά δείτε παρακάτω.

Επισκευή κινητών και Tablets


Επισκευάζουμε τα tablet και κινητά τηλέφωνα που έχουν σπάσει οι οθόνες ή παρουσιάζουν πρόβλημα στο λειτουργικό τους και στις πλακέτες τους.

Αναλαμβάνουμε όλες σχεδόν τα γνωστά brands όπως Xiaomi, Samsung , Apple, Dell, Ulefon, Meizu κ.α. Η τεχνική κατάρτιση και η μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών μας επιτρέπουν να τα επιδιορθώνουμε στις περισσότερες των περιπτώσεων και αυθημερόν.

Επισκευή Laptops και PCs


Διορθώνουμε, επισκευάζουμε και αναβαθμίζουμε τα Laptops και τους σταθερούς σας υπολογιστές. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων έτσι ώστε να παραλαμβάνετε τα μηχανήματα σας ακόμα και την ίδια μέρα.

Ανακατασκευή toner και αναγόμωση μελανιών


Εκτός από την εμπορία γνήσιων toner και μελανιών το κατάστημα onetech αναλαμβάνει την αναγόμωσή τους και ανακατασκευή τους.

Η εξαιρετικής ποιότητα μελανιών και toner εγγυούνται την άριστη και απρόσκοπτη λειτουργία των εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων


Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Από τον σχεδιασμό μέχρι τα κείμενα και την φωτογράφηση του καταστήματός σας ή των προϊόντων σας

Δημιουργούμε ιστοσελίδες διαφημιστικές , blogs, eshops και οτιδήποτε άλλο μας ζητήσετε. Η μακροχρόνια εμπειρία μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε και τις πιο υψηλές απαιτήσεις


Δείτε τα προϊόντα μας


Μετάβαση

+30 2467023161

info@1onetech.gr